MAGIČNA KRPA

Renideo sjaj

Čakovec
Ulica Putjane 7
B. B. Textile
ZAŠTO RENIDEO

Dobra i kvalitetna krpa za njegu površina jedan je od najsvestranijih alata u održavanju kućanstva

Nužan dio interijera svake kuhinje čine raznorazni proizvodi i uređaji koji nam pomažu pri obavljanju širokog spektra aktivnosti od kuhanja i pranja pa sve do pravilnog održavanja prostora. Značaj nekih od tih predmeta očitiji je od drugih, ali jedan od najvažnijih aspekata, kako u kuhinji pa tako i u cijelom domu, gotovo uvijek je kvalitetna krpa za njegu površina.

Primjerice, prema istraživanju institucije Global Hygiene Council na rasporedu dnevnog čišćenja, inače preporučenom za pravilno održavanje higijene u kuhinji, nalazi se detaljno brisanje svih radnih površina. Iako se takva preporuka čini jednostavnom, u primjeni se susrećemo s problemima poput tragova koje ostavljaju krpe s nepravilnim upijanjem ili pak neadekvatnim sredstvima za čišćenje, što potom iziskuje dodatno brisanje i posao postaje nalik na Sizifov.

Vrhunska krpa! S pravom nosi naziv magična krpa, a njezina kvaliteta, izdržljivost i učinkovitost prepoznate su već nakon prvog korištenja. 

Dunja Novak

ZBOGOM PRAŠINA

Učinak čišćenja i rezultati vidljivi već nakon nekoliko poteza

Znate li zašto obična krpa nije dovoljna? Velika većina u domaćinstvu koristi pamučne krpe, no vrijedi spomenuti kako njihova svojstva nisu ni približno korisna mogućnostima krpe od mikrovlakna koja zbog svoje iznimno promišljene strukture rješava problem i najzahtjevnijih površina.

Jedan od takvih proizvoda je i Renideo Sjaj krpa izrađena iz pletiva koje se sastoji od mikrovlakana 0,3 dtexa finoće što dovodi do prodiranja u dubinu površine te prihvaćanja i najmanjih čestica prašine. Upravo te karakteristike garantiraju odličan učinak čišćenja i rezultate koji su vidljivi već nakon nekoliko poteza.

TRAJNOST

Ekološki prihvatljivo

Također, ne smijemo zaboraviti činjenicu da je vijek takve krpe neusporedivo duži, stoga je ekonomičnije i ekološki prihvatljivije čistiti s jednom krpom od mikrovlakana, nego čistiti s nekoliko pamučnih krpa ili majica koje nerijetko na površini ostavljaju tzv. “mucice”. 

Krpa za njegu površina koja je ispravna i izrađena od visokokvalitetnih materijala svakom će korisniku postati najsvestraniji i najpouzdaniji saveznik u borbi protiv nečistoća i brojnih izazova održavanja kućanstva koje svakodnevica stavlja pred nas.

ŠTO DOBIVATE

Uštedu vremena, efikasnost i jednostavnost održavanja

Ako ste u potrazi za upravo takvim proizvodom koji će vam uštedjeti vrijeme, a pritom biti efikasan i jednostavan za održavanje, neće ostavljati tragove i svaku će površinu učiniti jednostavnom za održavanje, razmislite o našoj Renideo Sjaj krpi!

ČIŠĆENJE SA STILOM

Renideo SJAJ!

U samo nekoliko laganih poteza suhom ili namočenom, čvrsto istisnutom krpom dobiva se blistav izgled sjajnih površina.

+385 (0)99 329 4175
Ulica Putjane 7, HR – 40000 Čakovec
info@bbtextile.hr

Marketinška privola (GDPR)

12 + 11 =

Registarski sud:Trgovački sud u Varaždinu | MBS 070167658 | Tt-18/5247 -4

Temeljni kapital: 20.000,00 HRK plaćeno u cijelosti | Izvršni direktor: Jelena Buhanec

Banka: Privredna Banka Zagreb | IBAN: HR 52 2340 0091 1109 8704 7 | BIC: PBZGHR2X | OIB: 97725644839

BB Textile LOGO

Primajte naše novosti!

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz Renideo krpe, a darujemo Vam i kupon kod s 5% popusta!

Uspješno ste se upisali!

Podijeli

Podjeli ovu objavu sa svojim prijateljima!!

Podjela