Posvećeni smo Vašoj dobrobiti i zdravlju

Bolje spriječiti, nego liječiti!

Zaštitna maskica ikona B.B. Textile

Naša misija je pružiti profesionalan i iskren pristup zdravstvenoj zaštiti

Nošenje jednokratnih maski na javnim mjestima na kojima se ne može održavati sigurnosna udaljenost, npr. javni prijevoz, trgovine prehrambenih proizvoda ili čak na radnom mjestu, moglo bi pomoći smanjenju širenja virusa SARS-CoV-2. Maskica za lice može podići svijest o fizičkoj udaljenosti i zdravstveno osviještenom ponašanju.
Zaštitne maskice za lice i nos B.B. Textile

Naša ponuda

Zaštitna maska za nos i usta s trakama
Zaštitna maskica ikona B.B. Textile

NTT MNS-21.11 - verzija 01.1 s trakama

Zaštitna maskica za nos i usta NTT MNS-21.11 – verzija 01.1 s trakama je višekratna zaštitna maskica koja pravilnim nošenjem može pružiti određenu zaštitu protiv većih kapljica, u kojima se može nalaziti virus, i spriječiti dodir sluznice usta/nosa s onečišćenim rukama.

Zaštitna maska  za usta i nos MNS-21.11 s dumbolastikom
Zaštitna maskica ikona B.B. Textile

NTT MNS-22.11 verzija 01.2 s gumicama

Zaštitna maskica za nos i usta NTT MNS-21.11 verzija 01.2 s gumicama je višekratna zaštitna maskica koja pravilnim nošenjem može pružiti određenu zaštitu protiv većih kapljica, u kojima se može nalaziti virus, i spriječiti dodir sluznice usta/nosa s onečišćenim rukama.

Zaštitna maskica ikona B.B. Textile

B.B. Textile zaštitne maske

Zaštitne maskice za nos i usta NTT MNS-21.11 su višekratne medicinske maske za lice izrađene od 100% PES (Poliestera); PFTE laminat. Za veću udobnost nošenja možete birati između dviju verzija: verzija 01.1 sa trakama na vezanje i verzija 01.2 sa mekanim elastičnim gumicama. Kod kućne upotrebe, perive su u stroju za pranje rublja na 90 stupnjeva, do čak 60 puta, te su time 5 x isplativije od jednokratnih kirurskih maski koje možete kupiti u ljekarni

usporedba maskica za usta i nos

Općenita pitanja o maskicama

Koje su vrste zaštitnih maski ?
Postoji nekoliko vrsta zaštitnih maski koje se razlikuju sposobnošću zaštite. Obične, jednokratne kirurške maske namijenjene su zaštiti pacijenta od aerosola iz daha osobe koja obavlja zahvat te istodobno zaštiti usta i nosa osobe koja nosi masku. Najčešće su troslojne, izrađene od celuloze, polipropilena i poliestera. Kvaliteta maske određuje se standardom, odnosno na našem tržištu europskom normom EN. Ona određuje djelotvornost filtracije bakterija u oba smjera maske (iznutra prema van i obrnuto).
Koje je pravilno stavljanje i skidanje?
Kako bi maska bila učinkovita, važno je njezino pravilno stavljanje i skidanje. Medicinsko osoblje ima vrlo preciznu proceduru stavljanja i skidanja maske koja se mora apsolutno poštovati. Samo tako će njezina primjena bila učinkovita. U svakodnevnom životu ta je procedura ipak pojednostavljena. Najprije treba biti siguran koja strana maske je vanjska, a koja unutarnja. Ruke treba dobro oprati prije stavljanja maske i zatim uhvatiti masku za vezice. Masku treba postaviti je na lice tako da prekriva nos i usta te pričvrstiti vezice (ili ih staviti oko uha) tako da maska bude što više uz lice.
Tko zapravo treba nositi masku?

Zagreb, 16. srpnja 2020. 
UPUTA O OBVEZI NOŠENJA MASKI ZA LICE I MEDICINSKIH MASKI
Sukladno odlukama Stožera o nužnoj mjeri korištenja maski za lice ili medicinskih maski za vrijeme trajanja proglašenja epidemije COVID-19, maske za lice ili medicinske maske obvezni su koristiti:

  • zaposlenici zdravstvenih ustanova i osobe koje dolaze u posjet pacijentima ako su posjete dopuštene,
  • svi zaposlenici i korisnici javnog prometa,
  • zaposlenici i kupci u trgovačkoj djelatnosti za vrijeme boravka u prodavaonicama,
  • zaposlenici u ugostiteljskoj djelatnosti kojI sudjeluju u posluživanju i pripremi hrane i pića ili dolaze u kontakt s gostima,
  • zaposlenici trgovačkih društava, ustanova i institucija koje rade sa strankama i stranke koje dolaze u društva, ustanove i institucije,
  • zaposlenici u uslužnim djelatnostima u kojima se dolazi u bliski kontakt s klijentima.

Ova uputa o obvezi nošenja odnosi se na sve preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za gore navedene djelatnosti koje su do sada objavljene na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a gdje je nošenje maski navedeno kao preporuka, a ne obveza. Uputa vrijedi sve do objave novih preporuka i uputa HZJZ-a.

Jesu li kirurške maske bolje?
Medicinske/kirurške maske prvenstveno se koriste za zaštitu drugih osoba od izlaganja potencijalno zaraznim kapljicama one osobe koja nosi masku. Njihova je primjena jednokratna. Odgovarajuća maska također u određenoj mjeri štiti korisnika maske kada je čvrsto pričvršćena. Koriste se prvenstveno u medicinske svrhe i služe za sprječavanje širenja kapljica iz izdahnutog zraka na pacijenta ili drugu osobu te mogu zaštititi područje usta i nosa od direktnog utjecaja većih kapljica druge osobe kao i od prijenosa patogena izravnim dodirom s rukama.
Što još trebam znati?
Pri skidanju treba paziti na to da se ne dodiruje vanjski sloj maske. Stoga je opet najbolje to učiniti tako da se maska drži za vezice. Kad se maska navlaži od disanja, treba je zamijeniti jer vlaga omogućuje dodatno lijepljenje čestica. Jednokratne maske namijenjene su za jedno nošenje pa se jednom korištena maska treba baciti. A ruke nakon njezina skidanja odmah dobro oprati. Osim toga, treba imati na umu da maske često daju lažnu sigurnost te da, kao i inače, treba što je više moguće izbjegavati dodirivanje  lica rukama.

Ostalo iz naše ponude

Hihotači

Hihotači su maskice za lice i nos s pravom dozom optimizma. Hihotači dolaze u svim veličinama i ne biraju dob ni spol, a zadatak im je unijeti vedrinu i pravo osvježenje u nastalu situaciju s COVID-19 virusom. Upamtite, i ovo će proći, a Hihotači će nam u tome pomoći!

Pamučne maske

U ponudi također imamo i ne medicinske pamučne maskice za lice i nos, a koje se također mogu koristiti višekratno.

Žderači pidžama

Žderači pidžama su zabavni jastuci s karakterom čija svrha je ujutro pojesti pidžamu a potom je navečer ispljunuti. Vrlo jednostavan i učinkoviti način stvaranja dobre navike djeteta koje uči pospremati svoju pidžamu na fora način. Žderači pidžama izrađuju se prema želji i stoga ako niste u mogućnosti pronaći svoj omiljeni lik kontaktirajte nas i mi ćemo vam izraditi jednog žderača baš po vašoj mjeri.

RENIDEO krpe
Ako ste u potrazi za proizvodom koji će vam uštedjeti vrijeme, a pritom biti efikasan i jednostavan za održavanje te će svaku površinu učiniti blistavom razmislite o Renideo krpama koje su izrađene s namjerom da održavaju čak i najzahtjevnije površine! Renideo je krpa koja će vas jednostavno oduševiti!
Vrećica za pranje rublja

B.B. Textile iz svoje ponude može izdvojiti te ponuditi i izdržljivu mrežastu vrećicu izrađenu od 100% poliestera koja se koristi za pranje Renideo krpa u perilici rublja. Vrećica za pranje podobna je i za grupiranje dodatnih osjetljivih materija koji prilikom pranja u vašem stroju  za pranje rublja zahtijevaju zaštitu od mogućeg uništenja pri pranju i/ili centrifugi.

Zaštitna maskica ikona B.B. Textile

Hihotači su naš brand!

Hihotači su maskice proizašle iz nužde uzrokovane COVID-19 situacijom. U teškim i izazovnim vremenima ne smije se gubiti nada i uvijek treba biti svjestan da će i ova situacija proći. Stoga smo mi odlučili prkositi Koroni uz maskice s dozom optimizma.

Želiš unikatnu maskicu: Zovi +385 (0)99 329 4175
Hihotači | Zaštitne maskice za usta i nos s dozom optimizma

Nudimo pogodnosti

Zbrajamo kupone

Odradi četiri jednostavne radnje i ostvari popust od 20% pri svojoj kupnji.

Zaradi krpicu

Ispuni jednostavan upitnik u trajanju od 60 sekundi i šaljemo ti besplatno krpicu za naočale!

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad vrijednosti od 300 kuna dostava će vam biti besplatna.
Zaštitna maskica ikona B.B. Textile

B.B Textile maskice su za svaku namjenu

Kontaktirajte nas kroz popunjavanje forme ispod.

Ili nazovite — +385 (0)99 329 4175

Marketinška privola (GDPR)

13 + 10 =

Za maskice s dozom optimizma

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

+385 (0)99 329 4175

info@bbtextile.hr

Ulica Putijane 7, HR - 40000 Čakovec

Registarski sud:Trgovački sud u Varaždinu | MBS 070167658 | Tt-18/5247 -4

Temeljni kapital: 20.000,00 HRK plaćeno u cijelosti | Izvršni direktor: Jelena Buhanec

Banka: Privredna Banka Zagreb | IBAN: HR 52 2340 0091 1109 8704 7 | BIC: PBZGHR2X | OIB: 97725644839

BB Textile LOGO

Primajte naše novosti!

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz Renideo krpe, a darujemo Vam i kupon kod s 5% popusta!

Uspješno ste se upisali!

Podijeli

Podjeli ovu objavu sa svojim prijateljima!!

Podjela