Mi zbrajamo kupone!

Ostvarite 20% popusta pri svojoj slijedećoj kupnji! Sve što je potrebno odraditi su četiri jednostavne radnje koja Vam neće oduzeti više od 5 minuta. 

20%

Kako biste ostvarili jednokratni popust od 20% na cijelu košaricu pri vašoj sljedećoj online kupnji trebate odraditi četiri jednostavne radnje. Prijaviti se na primanje newslettera, ostaviti ocjenu i recenziju na našoj Facebook stranici, ostaviti ocjenu i recenziju na našem Google Business profilu, i za kraj ispuniti upitnik u trajanju od 60 sekundi. Pa krenimo prvo od kraja 🙂 Za ispunjenje upitnika nagrađujemo vas i besplatnom krpicom za čišćenje i održavanje raznih stvari, a koju vam šaljemo doma na kućnu adresu!

Za čiste objektive

Ako ste profesionalni ili hobi fotograf Renideo krpica biti će vam dobar drug u vašim pustolovinama.

Za čisti ekran mobitela

Riješite se packi i masnih otiska prstiju s vašeg ekrana na pametnom telefonu u tren oka.

Za čiste naočale

Bolji pogled u svijet kroz okvire vaših naočala uz Renideo krpicu i bez kemikalija.

Za blistavi monitor

Održavanje vašeg monitora čistim i blistavim nikad nije bilo lakše.

Prvih 5 je iza nas

Kako bi ostvarili novih, dodatnih, 5% popusta biti će potrebno prijaviti se na primanje našeg newslettera.

2 radnje za dodatnih 10% popusta

Mi u svoje proizvode vjerujemo i stojimo iza njihove kvalitete. No da bi uvjerili nove kupce u kvalitetu Renideo krpa potrebna nam je i vaša pomoć. Ako ste imali priliku koristiti jednu od naših krpa tad zasigurno imate svoje mišljenje. Podjelite svoje mišljenje i dajte nam ocjenu i mi ćemo se pobrinuti da ostvarite dodatnih 10% popusta! 

Vaš trud = 10% popusta

Ocjeni nas na Fejsu
Trudili smo se izraditi prekrasnu Facebook stranicu kroz koju namjeravamo izgraditi Renideo brand. U tome će nam trebati i vaša pomoć. Podijelite svoje mišljenje o Renideo krpama i dajte nam ocjenu i na taj način pomognite i drugim kupcima donijeti lakšu odluku pri kupnji, a mi ćemo vas za to nagraditi s dodatnih 5% popusta!

Ocjeni nas na Googleu
Danas svi tražimo mišljenje gospodina Googla. Zato smo mi našu tvrtku postavili na Google Business račun. Na našem Google Business računu pronaći ćete pregršt korisnih informacija vezanih za našu tvrtki i naše proizvode. Jedino što nam sad još na tom računu fali jesu vaše mišljenje i ocjena naše tvrtke i/ili naših proizvoda. Naravno, vaše vrijeme nam je dragocjeno i stoga smo odlučili nagraditi vas s 5% popusta nakon što nam ostavite svoj review.

Zašto je RENIDEO

Naj bolja krpa na svijetu!

Renideo

Ušteda vremena, efikasnost i jednostavnost održavanja

Dobra i kvalitetna krpa za njegu površina jedan je od najsvestranijih alata u održavanju kućanstva, a ako su učinak čišćenja i rezultati vidljivi već nakon nekoliko poteza tad je to definitivno bio Renideo.

Učinkovito. Cost-Frendly. Dugotrajno.

Ne samo dobra već i zgodna krpa!

GDPR privola

8 + 2 =

Imate još dodatnih pitanja za nas?

Nema glupih pitanja! samo glupih odgovora. I stoga ako imate bilo kakvo pitanje, sumnju koju možemo odagnati, problem s kojim vam možemo pokušati pomoći, slobodno nam se obratite.

Registarski sud:Trgovački sud u Varaždinu | MBS 070167658 | Tt-18/5247 -4

Temeljni kapital: 20.000,00 HRK plaćeno u cijelosti | Izvršni direktor: Jelena Buhanec

Banka: Privredna Banka Zagreb | IBAN: HR 52 2340 0091 1109 8704 7 | BIC: PBZGHR2X | OIB: 97725644839

BB Textile LOGO

Primajte naše novosti!

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz Renideo krpe, a darujemo Vam i kupon kod s 5% popusta!

Uspješno ste se upisali!

Podijeli

Podjeli ovu objavu sa svojim prijateljima!!

Podjela