blog

U našem blogu možete pronaći cijeli niz raznovrsnih članaka vezanih za Renideo magične krpe kao i novosti, akcije i novotarije iz naše tvrtke.

Umijeće pranja prozora

Umijeće pranja prozora

Savjeti kako... Umijeće pranja prozoraUmjesto uvoda, anegdota iz osobnog života.Vizualizirajte sljedeći prizor…Kontaktiraj nasDOBAR SAVJET ZLATA VRIJEDIfacebookinstagramyoutubeVruće ljetno popodne, kolovoz u svoj silnoj žegi davne osamdeset i neke nemilosrdno grije...

Magične krpe na akciji

Magične krpe na akciji

Kod nas se kuponi zbrajaju! Iskoristite našu kampanju 5+5+5+5 i skupite 20% popusta u manje od 5 minuta vašeg vremena. Ništa prezahtjevno i teško, već zabavno i jednostavno uz besplatan poklon koji šaljemo direktno na vaša vrata! Dobiva se i osjećaj korisnosti.

Blistav šank – preduvjet za uspješan ugostiteljski posao

Blistav šank – preduvjet za uspješan ugostiteljski posao

Jednostavnost, kvaliteta i inovativnost Renideo Plus krpe za njegu površina leži u pomnoj konstrukciji i obradi. Najfinija mikro-matrična vlakna dobivena su posebnim tehnološkim postupkom miješanja i rafiniranja poliestera i poliamida, zbog čega krpa bez napora uklanja mrlje te površinu čini sjajnom.

što misle naši kupci

Što neki od naših klijenata kažu o nama i našoj usluzi te našim proizvodima.

Otkrićem B.B. Textile otkrila sam i nezamjenjive krpe za njegu površina! Krpe od mikrovlakana različitih proizvođača kupujem već nekoliko godina u lokalnim trgovinama, ali često nailazim na nedostatke pri korištenju poput nepravilnog upijanja ili ostavljanja tragova. Jedine koje su do sada pokazale zavidne rezultate naspram ostalih bile su Renideo Sjaj i Renideo Plus krpe…

Korina Ban

Stvarno,ali stvarno ne volim čistiti.Baš zbog tog razloga,Renideo krpe su za mene pravo otkriće.Čišćenje kuhinje,kupaonice,stakla i ostalih površina u domu, uz njih je puno lakše i učinkovitije a s obzirom da je i puno brže,ostaje mi puno više vremena za stvari koje volim.Čestitke na inovativnosti,Renideo su uistinu revolucionarne krpe  Preporučit ću ih svima!

Summer InSiam

Renideo krpe naprosto savršene za sve površine bilo u mokrom ili suhom obliku (za glancanje)..ne ostavljaju tragove,mucice ..a i puno izdržljivije od svih poznatijih,kvalitetnijih “čarobnih” krpa,te nakon punoo pranja efikasne kao i prvog dana.

Dejanira Rajger

kontaktiraj nas

Interesiraju te informacije o proizvodima i uslugama. Imaš pitanje. Trebaš pomoć. Pošalji nam poruku putem kontakt obrasca.

Marketinška privola (GDPR)

8 + 8 =

Registarski sud:Trgovački sud u Varaždinu | MBS 070167658 | Tt-18/5247 -4

Temeljni kapital: 20.000,00 HRK plaćeno u cijelosti | Izvršni direktor: Jelena Buhanec

Banka: Privredna Banka Zagreb | IBAN: HR 52 2340 0091 1109 8704 7 | BIC: PBZGHR2X | OIB: 97725644839

Podijeli