blog

U našem blogu možete pronaći cijeli niz raznovrsnih članaka vezanih za Renideo magične krpe kao i novosti, akcije i novotarije iz naše tvrtke.

Maskice za lice

Maskice za lice

Nošenje jednokratnih maski na javnim mjestima na kojima se ne može održavati sigurnosna udaljenost, npr. javni prijevoz, trgovine prehrambenih proizvoda ili čak na radnom mjestu, moglo bi pomoći smanjenju širenja virusa SARS-CoV-2. Maskica za lice može podići svijest o fizičkoj udaljenosti i zdravstveno osviještenom ponašanju.

Umijeće pranja prozora

Umijeće pranja prozora

Vruće ljetno popodne, kolovoz u svoj silnoj žegi davne osamdeset i neke nemilosrdno grije zapadne prozore dječje sobe u maloj seoskoj sredini, jedne od onih gdje susjedi o tebi znaju više nego ti sam.

Magične krpe na akciji

Magične krpe na akciji

Kod nas se kuponi zbrajaju! Iskoristite našu kampanju 5+5+5+5 i skupite 20% popusta u manje od 5 minuta vašeg vremena. Ništa prezahtjevno i teško, već zabavno i jednostavno uz besplatan poklon koji šaljemo direktno na vaša vrata! Dobiva se i osjećaj korisnosti.

Blistav šank – preduvjet za uspješan ugostiteljski posao

Blistav šank – preduvjet za uspješan ugostiteljski posao

Jednostavnost, kvaliteta i inovativnost Renideo Plus krpe za njegu površina leži u pomnoj konstrukciji i obradi. Najfinija mikro-matrična vlakna dobivena su posebnim tehnološkim postupkom miješanja i rafiniranja poliestera i poliamida, zbog čega krpa bez napora uklanja mrlje te površinu čini sjajnom.

što misle naši kupci

Što neki od naših klijenata kažu o nama i našoj usluzi te našim proizvodima.

Otkrićem B.B. Textile otkrila sam i nezamjenjive krpe za njegu površina! Krpe od mikrovlakana različitih proizvođača kupujem već nekoliko godina u lokalnim trgovinama, ali često nailazim na nedostatke pri korištenju poput nepravilnog upijanja ili ostavljanja tragova. Jedine koje su do sada pokazale zavidne rezultate naspram ostalih bile su Renideo Sjaj i Renideo Plus krpe…

Korina Ban

Stvarno,ali stvarno ne volim čistiti.Baš zbog tog razloga,Renideo krpe su za mene pravo otkriće.Čišćenje kuhinje,kupaonice,stakla i ostalih površina u domu, uz njih je puno lakše i učinkovitije a s obzirom da je i puno brže,ostaje mi puno više vremena za stvari koje volim.Čestitke na inovativnosti,Renideo su uistinu revolucionarne krpe  Preporučit ću ih svima!

Summer InSiam

Renideo krpe naprosto savršene za sve površine bilo u mokrom ili suhom obliku (za glancanje)..ne ostavljaju tragove,mucice ..a i puno izdržljivije od svih poznatijih,kvalitetnijih “čarobnih” krpa,te nakon punoo pranja efikasne kao i prvog dana.

Dejanira Rajger

kontaktiraj nas

Interesiraju te informacije o proizvodima i uslugama. Imaš pitanje. Trebaš pomoć. Pošalji nam poruku putem kontakt obrasca.

Marketinška privola (GDPR)

3 + 5 =

Registarski sud:Trgovački sud u Varaždinu | MBS 070167658 | Tt-18/5247 -4

Temeljni kapital: 20.000,00 HRK plaćeno u cijelosti | Izvršni direktor: Jelena Buhanec

Banka: Privredna Banka Zagreb | IBAN: HR 52 2340 0091 1109 8704 7 | BIC: PBZGHR2X | OIB: 97725644839

Podijeli