Blistav šank

Preduvjet za uspjeh

Ili nazovi: +385 (0)99 329 4175

kvaliteta prije svega

Zašto Renideo PLUS

Prostorija u kojoj čovjek stanuje ogledalo je njega samoga, dok je isto tako šank ili pak kuhinja ogledalo poslovanja ugostiteljskog objekta.

Dokazano je kako su čiste i blistave površine posjetiteljima oku primamljivije te ulijevaju sigurnost, stvaraju osjećaj povjerenja i dojam uspješnog poslovanja lokala.

Cost-Friendly

Korištenjem Renideo krpa dugoročno je isplativo. Smanjuje se upotreba sredstva za čišćenje i štedite na vremenu i energiji.

Dugotrajnost

Postupate li prema uputama RENIDEO krpe možete koristiti …

Učinkovito

Mikrovlakna od kojih je načinjena RENIDEO krpa su tako fina da mogu ići u dubinu površine koja se čisti, te su izuzetno dobra u uklanjanju prašine, otisaka i tragova od vode.

BLISTAV ŠANK

Specijalizirana krpa za održavanje izrazito osjetljivih površina

No ako ste s druge strane šanka, zasigurno znate kako učestalo održavanje i čišćenje iziskuje izdvajanje velike količine vremena, truda i financijskih sredstava. Mi smo se pobrinuli za pojednostavljenje tog dugotrajnog postupka i stvorili rješenje za svakodnevne izazove ugostiteljstvaRenideo Plus specijaliziranu krpu za održavanje izrazito osjetljivih površina podložnima mrljama od otiska prstiju i tragovima vode.

Naime, jednostavnost, kvaliteta i inovativnost Renideo Plus krpe za njegu površina leži u pomnoj konstrukciji i obradi. Najfinija mikro-matrična vlakna dobivena su posebnim tehnološkim postupkom miješanja i rafiniranja poliestera i poliamida, zbog čega krpa bez napora uklanja mrlje te površinu čini sjajnom.

NAŠA ONLINE TRGOVINA

Slobodno zaviri

Renideo
PLUS

KORISTITI KOD

Kuće

NAMJEŠTAJ

Renideo Plus krpa dorasla je i zadacima održavanja drvenih površina te je stoga idealano sredstvo održavanja namještaja čistim i blistavim.

zaštita od kolonizacije bakterija

Dodanu vrijednost krpi daju ioni srebra ugrađeni obradom srebrovim kloridom, koji tkaninu čine čistom i svježom štiteći je od kolonizacije klica i bakterija.

VRHUNSKI PROIZVOD

U središte pletiva ugrađena je mrežica od poliestera što omogućuje stabilnost i dugotrajnost tkanine.

SAVRŠENO ZA

Ugostiteljstvo

POVRŠINE OD INOXA

Najfinija mikro-matrična vlakna dobivena posebnim tehnološkim postupkom miješanja i rafiniranja poliestera i poliamida čine Renideo Plus krpu idealnom za održavanje površina od inoxa.

STAKLENE POVRŠINE

Renideo Plus nosi se podjednako dobro sa svim površinama pa će tako bez ikakvih poteškoća opčistiti sve staklene površine.

OGLEDALA

Ogledala ne predstavljaju nikakav problem za Renideo Plus krpu.

Upravo je zato Renideo Plus krpa idealna za održavanje staklenih površina i ogledala, kao i površina od inoksa, a može se koristiti i na površini namještaja.

Dodatnu prednost nudi proces dorade materijala pomoću ionskog srebra, čiji proces brine za higijenu i svježinu krpe, dok je kroz biocidnu doradu na bazi srebrovog klorida, zbog koje je tkanina čista i svježa te štiti od kolonizacije klica i bakterija, omogućeno potiskivanje stvaranja neugodnog mirisa. 

Ako tražite proizvod za njegu ugostiteljskih površina koji će vam uštedjeti vrijeme, efikasno očistiti elemente i neće poprimiti neugodne mirise razmislite o našoj Renideo Plus krpi za održavanje čak i najzahtjevnijih površina!

Newsletter

Pretplatite se na primanje naših obavijesti

ZATRAŽITE I DOBIVATE PONUDU UNUTAR 24 sata

Zatraži ponudu online

Ili jednostavno nazovi: +385 (0)99 329 4175

Marketinška privola (GDPR)

8 + 2 =

Registarski sud:Trgovački sud u Varaždinu | MBS 070167658 | Tt-18/5247 -4

Temeljni kapital: 20.000,00 HRK plaćeno u cijelosti | Izvršni direktor: Jelena Buhanec

Banka: Privredna Banka Zagreb | IBAN: HR 52 2340 0091 1109 8704 7 | BIC: PBZGHR2X | OIB: 97725644839

BB Textile LOGO

Primajte naše novosti!

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz Renideo krpe, a darujemo Vam i kupon kod s 5% popusta!

Uspješno ste se upisali!

Podijeli

Podjeli ovu objavu sa svojim prijateljima!!

Podjela